If you don't know where you're going, any road will do.
If you don't know where you are, even a map won't help

Watts S. Humphrey (1927-2010) Auteur van 'Managing the Software Process'.

Johan Smit

Surfen heeft mijn jeugd voor een groot deel beheerst. Ik heb daarvoor in Australië en op Aruba gewoond en surfboards gebouwd. Destijds kwamen de eerste PC's op de markt en vanaf het eerste moment dat ik daarmee in aanraking kwam wist ik dat ik daar mijn werk van wilde maken. Ik ben toen direct AMBI opleidingen gaan volgen.

In 1991 ben ik bij Driessen Aircraft gaan werken en kwam ik in contact met Baan ERP (destijds Baan 1.6). Bij Driessen werd mijn interesse voor logistiek aangewakkerd. Nadat ik eind 1999 samen met mijn collega's Driessen door het millennium heb geloodst ben ik als zelfstandig Baan specialist gestart.

Baan en ERP Ln specialist

Heden ten dagen kan ik zeggen dat ik werkelijk een Baan specialist ben die nog iedere dag leert en nieuwe dingen ontdekt. ERP systemen en de mensen die ermee werken blijven mij boeien. Het is mooi om te zien dat ieder bedrijf met haar eigen cultuur de systemen toch weer op een geheel eigen wijze gebruikt.

Samenwerking

Als ZZP'er werk ik ook regelmatig samen met collega's die mij bij grotere projecten perfect aanvullen. Als team hebben wij mooie projecten onder handen gehad.

CV

Voor geïnteresseerden heb ik mijn CV hier geplaatst. In deze versie heb ik alle bedrijfsnamen verwijderd en vervangen door "bij dit bedrijf...". Wanneer u meer wilt weten. of referenties wilt krijgen dan kunt u het beste contact met mij opnemen voor mijn complete CV. Mijn linkedin profiel beschikt ook over een aantal mooie referenties.
U kunt mijn CV downloaden vanaf de "Downloads" pagina.

Uw bedrijf en Baan of ERP Ln

Ik ben benieuwd naar uw bedrijf en de manier waarop u Baan of ERP Ln gebruikt. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Indien u van mijn diensten gebruik wilt maken kunnen we daar samen afspraken over maken. Wil u dat ik bij u op het bedrijf kom, of is remote werken de beste manier. Wanneer ik mij vooraf in uw materie moet verdiepen kunnen we daar aparte afspraken over maken. Ik probeer hierbij altijd flexibel te zijn. Ik begrijp van mijn relaties dat dit wordt gewaardeerd. Het kan soms gebeuren dat u een afspraak voor de volgende dag wilt afzeggen zonder kosten. Bij mij is dat geen probleem.

Motto

Mijn motto: 100% eerlijk en flexibel. Hiermee ben ik al ver gekomen.

Tot ziens, en met vriendelijke groet,

Johan Smit 
 
 

De Laatste Tweets

 • ictbuilders Vandaag SIM-1 versie 10.7 bij een prachtig Nederlands bedrijf. Spannend.
  02 september
 • ictbuilders Implementatie 10.7. Wat een mooie klus.
  20 april
 • ictbuilders Beste NS, dinsdag 10-12 ben ik in Barneveld Noord na gebruik van een OV fiets ingestapt in de Valleilijn…
  15 december
 • ictbuilders Nieuwe opdracht voor 2 maanden bij een prachtig bedrijf. Start eind van de maand. Nu al zin in.
  08 oktober
 • ictbuilders Kostprijs schema’s in ERP LN 10.6 zijn flink aangepast. Nu bestaat de mogelijkheid om in het eindproduct de kostpri…
  03 juli