If you don't know where you're going, any road will do.
If you don't know where you are, even a map won't help

Watts S. Humphrey (1927-2010) Auteur van 'Managing the Software Process'.

Johan Smit

In mijn jeugd stond windsurfen centraal. In die tijd woonde ik in Australië en op Aruba. Ik bouwde surfboards en ging zelf windsurfen. Toen ik in 1990 terugkwam uit Aruba, wist ik dat ik geen surfplanken meer wilde maken. Door AMBI-opleidingen te volgen, wist ik dat ik iets in de automatisering wilde doen.

In 1991 startte ik bij Driessen Aircraft en kwam ik in contact met Baan ERP (destijds Baan 1.6). Hier werd mijn interesse voor logistiek aangewakkerd. Binnen Driessen waren er veel mogelijkheden om mij te ontwikkelen. Na het millennium bij Driessen te hebben afgerond, ben ik begin 2000 als zelfstandig Baan-specialist begonnen.

Infor ERP Ln specialist

Tegenwoordig kan ik daadwerkelijk zeggen dat ik een Infor ERP Ln specialist ben en toch leer ik bijna iedere dag nieuwe dingen. ERP-Systemen en de mensen eromheen, blijven mij telkens keer weer boeien want een inkijkje krijgen bij de verschillende bedrijven en hun culturen is een prachtige baan; ieder bedrijf gebruikt het systeem op geheel eigen wijze.

Samenwerking

Als ZZP’er ben ik zeker niet altijd alleen. Ik werk regelmatig samen met collega’s die mij bij grotere projecten perfect aanvullen. Als team hebben wij mooie projecten voltooid.

CV

Voor geïnteresseerden heb ik mijn cv op de ‘Downloads’-pagina geplaatst. Mijn LinkedIn-profiel beschikt ook over een aantal mooie referenties maar wanneer u meer wilt weten of referenties wilt krijgen, dan kunt u het beste contact met mij opnemen. Vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Uw bedrijf en Baan of ERP Ln

Ik vind het geweldig om te zien wat Nederlandse bedrijven produceren en de manier waarop er gebruik wordt gemaakt van Baan of Infor ERP Ln. Indien u van mijn diensten gebruik wilt maken, kunnen we daar samen afspraken over maken. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Vooraf bespreken we of ik mij in bepaalde materie moet verdiepen en of u wilt dat ik on-site of remote werk. Ik probeer hier altijd zo flexibel mogelijk in te zijn. Het kan soms gebeuren dat u een afspraak voor de volgende dag wilt afzeggen zonder kosten. Bij mij is dat geen probleem.

Motto

Mijn motto: 100% eerlijk en flexibel. Hiermee ben ik al ver gekomen.

Tot ziens, en met vriendelijke groet,

Johan Smit 
 
 

De Laatste Tweets